Az Eurofins élelmiszerbiztonsági vizsgálati területein 2024. január elsejétől pozitív változások várhatók, ugyanis a cégcsoport két nagy múltú laboratóriuma nevet vált, és közös üzletágvezetés alatt egységes erővel működik tovább, még szélesebb szolgáltatási palettát kínálva partnereiknek...

A budapesti székhelyű, eddig az Eurofins Analytical Services Hungary (EFASH) vállalathoz tartozó Élelmiszervizsgáló Laboratórium kiválik az EFASH-ból, és Eurofins Food and Feed Testing Budapest néven folytatja tevékenységét. A vállalatcsoport gyulai laboratóriuma, az Eurofins Food Analytica Kft. ugyancsak nevet vált, jövőre már Eurofins Food and Feed Testing Gyula néven lesz megtalálható.


Az Eurofins Food and Feed Testing Budapest és az Eurofins Food and Feed Testing Gyula közös üzletágat alkotnak, és ennek megfelelően ugyan két külön jogi entitásként, de közös vezetés alatt látják el tevékenységüket és szolgálják ki a hazai piacot. Az Eurofins így megszülető új Élelmiszerbiztonsági Üzletágának vezetője Dr. Ábrahám Csaba lesz.


Mindkét változás esetében jogfolytonosság áll fenn, a kiválás és a névváltoztatások nem érintik sem az akreditációkat, sem a már megszokott gördülékeny ügymenetet, sem pedig az ügyfeleinkkel fennálló együttműködéseket.


Annyi változás mindenképpen várható, hogy a közös üzletágvezetésnek köszönhetően a már megszokott minőségben, ám még több szolgáltatással, még nagyobb kapacitással tudjuk kiszolgálni a tisztelt partnereinket.


A változások hamarosan a honlapunkon is láthatóak lesznek, ahol a két vállalat szolgáltatási portfólióját is egy menüpontban találják meg az érdeklődők. Addig is minden olyan hivatalos adattal kapcsolatos változásról, amelyek partnereinket is érintik, természetesen a megfelelő időben teljes körű tájékoztatást adunk majd.


Kérjük, kérdés esetén keresse bizalommal kollégáinkat a food@laboratorium.hu címen.