Idén immár 14. alkalommal szervezik meg a hazai élelmiszerbiztonsági és élelmiszervizsgálati szektor talán legfontosabb tudományos tanácskozását és kiállítását. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal és az Eurofins Analytical Services Hungary Kft. (a WESSLING Hungary Kft. jogutódja) szervezésében megvalósuló HUNGALIMENTARIA konferencia és szakmai kiállításprogramja összeállt, a szervezők várják a jelentkezőket...

A kétévente megrendezett Hungalimentaria konferencia és kiállítás célja, hogy az élelmiszerek és takarmányok vizsgálatát végző laboratóriumok munkatársai, a vizsgálati eredményeket hasznosító, döntéshozó szakemberek, valamint az élelmiszeripar legfontosabb szereplői számára közel hozza az analitikai kémia, a mikrobiológia és a molekuláris biológia tudományos és gyakorlati aspektusait, illetve az élelmiszer-jog aktuális kérdéseit.

Az idei esemény kiemelt témái: az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagok kihívásai, táplálkozástudomány, analitika, szabályozási és fenntarthatósági kérdések, valamint a körforgásos gazdaság az élelmiszeriparban.

A legfontosabb információk:

  • Az időpont: 2023. április 18-19.
  • A helyszín: Aquaworld Resort Budapest (1044 Budapest, Íves út 16.)
  • Program: Ide kattintva letölthető
  • Jelentkezés: Online ITT, letöltött és elküldött jelentkezési lapon pedig ITT.
  • Fővédnök: Dr. Nagy István agrárminiszter úr

A nagy múltú (immár 27 éves) Hungalimentaria konferenciának egyedülálló és értékes szakmai programjai mellett az egyik legfőbb célja, hogy az egymással folytatott megbeszélések mellett minél jobban érezzék magukat a két napos rendezvény során.

A jó hangulatot a kitűnő helyszín és a gálavacsora mellett a hazai stand up comedy egyik legismertebb képviselője, Litkai Gergely humorista biztosítja.

A vendéglátó Aquaworld Resort külön linket hozott létre honlapján a résztvevők számára, akik itt a kétnapos konferencia szálláslehetőségeivel kapcsolatban tájékozódhatnak, és kedvezményesen vehetik igénybe a kitűnő hotel szolgáltatásait.

Ide kattintva letöltheti a jelentkezési lapot

ONLINE JELENTKEZÉSI LAP

Íme a részletes program!

A szervezők nem csak a résztvevők, hanem a kiállítók jelentkezését is várják az hungalimentaria@laboratorium.hu email-címen, afolyamatosan frissülő információk megtalálhatók a Hungalimentaria honlapján.